Spring til indhold
Hjem » Om os » Anette Grunnet

Anette Grunnet

Anette er vores ekspert når det kommer til projektorienteret procesfacilitering og evalueringsprocesser – både online og fysisk.

Anette kommer, med sin baggrund som sociolog, med en analytisk og helhedsorienteret tilgang til facilitering og opgaveløsning. Med 10+ år i bagagen som projektleder af større og mindre EU og nationale projekter indenfor integration, bæredygtighed og kompetenceudvikling ved hun, hvad der er essentielt for effektiv opgaveløsning og samarbejde.

Udover sin uddannelse har Anette efteruddannelse i Procesfacilitering i Praksis og Ledelse af Projekter og Implementeringsprocesser. Hun har desuden en sociokratisk facilitator-certificering.

Anette Grunnet procesfacilitering

I sin faciliteringsstil er Anette involverende, rolig og kreativ. Hun er det perfekte valg, når I skal have opsummeret og skabt overblik. Med sine stærke spørgeteknikker, sørger hun for, at der bliver tænkt hele vejen rundt og I kommer uden om jeres blinde vinkler.

Som person er Anette rolig og rummelig, og besidder en stor portion nysgerrighed og idérigdom. Det gælder båder ift. nye tiltag, nye måder at gøre tingene på eller nye områder at blive klogere på. Med sin skarpe analytiske opmærksomhed sætter hun sig hurtigt ind i kontekster og udfordringer, og formår at skabe overblik og struktur over komplekse informationer.

For at understøtte stemning, tydelighed og nærvær bruger Anette gerne elementer fra bl.a. grafisk facilitering og sin uddannelse som yogainstruktør.

I Grunnet & Petersen løser Anette faciliteringsopgaver alene eller sammen med Anne Charlotte. Anette tager sig særligt af opgaver, der kræver fokus på evaluering.