Spring til indhold
Hjem » Ydelser

Ydelser

Her finder du en oversigt over vores ydelser. Vi har mange forskellige kompetencer i huset, så grib fat i os, hvis du har særlige behov. Uanset løsning vi tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker og har fokus på den gode stemning.

online møde

Vi tilbyder design og facilitering af online aktiviteter. Vi styrer jer sikkert igennem online møder, workshops og udviklingsprocesser med nærvær og sikrer, at I får udbytte og mening ud af aktiviteten. Vi skræddersyr vores onlinefacilitering til dit behov.
Læs mere her

Bliv klogere på online nærvær, god online praksis og få input til det helhedsorienterede arbejdsliv.
Se alle vores gratis webinarer til inspiration for forår/sommer 2022!
Se listen her – flere på vej!

Se vores webinarrække om effektive og nærværende online mødefacilitering. 4 interaktive webinarer, der tager dig igennem de vigtigste elementer i online møder.
Se beskrivelse og skriv dig på venteliste til kommende datoer.
Læs mere her

Med Helhedstimen får du et værktøj til at skabe struktur, trivsel og helhed i arbejdslivet. Helhedstimen er for dig, der ønsker at booste dit team, arbejder på distancen eller har høj grad af selvledelse.
Læs om Helhedstimen og vores intro-webinarer

Vi tilbyder facilitering af sociokratiske møder og processer efter den sociokratisk cirkelmetode (SCM). Oplev effektive og ligeværdige møder, hvor alle kommer på banen.

Læs mere om sociokratisk facilitering og vores tilbud om introworkshop om sociokrati

Kontakt Anne Charlotte

Anne Charlotte Petersen
Har du spørgsmål, så ring til Anne Charlotte Petersen på
tlf: 6019 1649
eller e-mail: acp@grunnetpetersen.dk