Spring til indhold
Hjem » Om os » Anne Charlotte Petersen

Anne Charlotte Petersen

Anne Charlotte er en af onlinepioneerne i Danmark. Siden 2002 har hun arbejdet med onlineundervisning og ledelse på distancen.

Med skarp evne til at omsætte teori til praksis har Anne Charlotte brugt sin baggrund som cand.mag. i nordisk sprog- og lingvistik og en master i Human Ressource Development til at udvikle undervisningskoncepter med fokus på autenticitet og til at arbejde med det hele menneske i teamarbejde og organisationsudvikling. En uddannelse som psykoterapeut har givet dyb indsigt i mennesketyper og -adfærd.

Udover sin uddannelse har Anne Charlotte efteruddannelse i projektledelse og ledelse uden formelt ledelsesansvar. Hun har desuden en sociokratisk facilitator-certificering.

Anne Charlotte Petersen onlinekonsulent

I sin faciliteringsstil balancerer Anne Charlotte mellem det roligt nærværende og sprudlende, energiske. Hun er det perfekte valg, når processer har brug for klare strukturer og rammer, samtidig med at der er plads til kreativitet og idérigdom.

Som person er det kendetegnende for Anne Charlotte, at hun lytter åbent og fordomsfrit og bruger sin positive indstilling og vilje til at drive processer fremad. Med Anne Charlotte som del af processen kan man altid være sikker på, at tingene bliver lavet til tiden, ordentligt og med høj kvalitet.

For at understøtte stemning, tydelighed og nærvær bruger Anne Charlotte gerne elementer fra bl.a. mindfulness, grafisk facilitering og andre kreative processer med brug af tegning, historiefortælling og naturinddragelse.

I Grunnet & Petersen løser Anne Charlotte faciliteringsopgaver alene eller sammen med Anette. Anne Charlotte tager sig særligt af opgaver, der kræver viden om onlineaktiviteter.